Om os

Engelhardt A/S er det danske datterselskab af den svenske bagehjælpemiddelproducent Engelhardt AB, grundlagt af Leif Eriksson i 1962.

Engelhardt A/S sælger i dag et bredt sortiment af bager- og konditorråvarer, og kunderne er danske bageri-, catering og konditorvirksomheder eller sammenslutninger af disse.

Engelhardt A/S går ikke af vejen for at skræddersy individuelle løsninger sammen med den enkelte kunde, baseret på tidens trends; sundhed og kvalitet eller med fokus på optimering af kundens produktion.

Engelhardt har i dag forskellige konceptløsninger, der optimerer produktionen og sikrer en ensartet kvalitet.

Koncepterne er baseret på fremstillingen af rugbrød, specialbrød, rundstykker, bløddej og konditori.

Engelhardt A/S har ved siden af egne produkter, en række agenturer som gær, chokolade, surdeje og diverse konditori produkter til professionel brug.

Vi er en organisation, der forstår din hverdag, og som har erfaringen med at finde løsninger, når du har mest brug for dem. Engagerede prøvebagere vil være med til at udvikle nye muligheder, bidrage med nytænkning og finde et tæt, langsigtet samarbejde. Målsætningen er enkel. Du skal som kunde føle tryghed og lettelse over, at tingene fungerer, og at du får det bedste blandet i dine produkter og din virksomhed.