Opslagstavlen

Henrik Olsen er nu uddannet surdejsspecialist

Vores nye bage og udviklingscenter

Vi er nu færdige med vores nye bage og udviklingscenter og vil fremover løbende holde kurser og seminar omkring vores produkter.
Vi har plads til 30-35 personer ad gangen.

Engelhardts nye glace produkter

Vi har fået udvidet vores sortiment med 2 spændende glace produkter, velegnet til kager og diverse.
Produkterne fås med chokolade og karamelsmag, velegnet til frost.

Fleksible forblandinger til specialbrød og boller

Vi har et bredt sortiment inden for specielbrød og boller.
Produkterne er meget fleksible og du kan tilsætte din egen surdej.
Velegnet som koldhævet over køl og frost.

Engelhardts nye surdejsbrød

Henrik er færdig som surdejsspecialist og har været i prøvebageriet.
Her er resultatet, rigtige lækre surdejsbrød med karakter.
Spørg din Engelhardt sælger om opskrifter!

  • Njordbrød

  • Maltet Bryggerbrød

  • Landbrød

  • Hypenbrød

  • Havrelandbrød

Lars Bork Pedersen er uddannet Chocolatier

Vi siger tillykke til Lars, som har bestået chocolatier uddannelsen med et flot svendestykke!

Flemming North Larsen er nu specialist på is

Vi siger tillykke til Flemming, som har bestået et kursus, omkring is produktion!