Bageri
Bagemidler
Brødprodukter
Økologi
Maltprodukter
Kageprodukter
Gærprodukter
Surdejsprodukter
Dessert Pastaer
Dessert Fromage
Geléprodukter
Margarine/olie
Decorprodukter
Chokoladeprodukter
Glutenfri
Cremeprodukter
Diverse produkter
Konditori
Kageprodukter
Dessert Pastaer
Dessert Fromage
Geléprodukter
Marcipan & Nougat
Margarine/olie
Decorprodukter
Chokoladeprodukter
Cremeprodukter
Diverse produkter
Industri
Catering
Bage og udviklingscenter
Samarbejdspartner
Kvalitetskontrol
Om os
Medarbejdere
OPSLAGSTAVLEN
Kontakt
E-Shop
Varebestilling – E-Shop
Bagemidler
Brødprodukter
Chokoladeprodukter
Cremeprodukter
Decorprodukter
Dessert Fromage
Dessert Pastaer
Geléprodukter
Glutenfri
Gærprodukter
Kageprodukter
Maltprodukter
Marcipan
Margarine/Olie
Surdejsprodukter
Økologi
Fondant Overtræk
Diverse
Percy Enevoldsen
Direktør / Bageri
Mobil: +45 20 85 36 82
Mail:
percy.enevoldsen@engelhardt.dk
Lars Bork Petersen
Chocolatiér / Bageri
Mobil: +45 21 17 06 31
Mail:
lars.petersen@engelhardt.dk
Toke Serritslev
Bageri / Konditori
Mobil: +45 25 30 32 02
Mail:
tse@engelhardt.dk
Thomas Even Vinther Mortensen
Bageri / Konditori
Mobil: + 45 61 30 02 07
Mail:
tm@engelhardt.dk
Flemming North Larsen
Industri / Bageri
Mobil: + 45 20 14 41 58
Mail:
flemming.north.larsen@engelhardt.dk
Lone Basse-Hansen
Ordre / Indkøb
Mobil: +45 33 14 14 39
Mail:
salg@engelhardt.dk
Majbritt Hindborg
Marketing / Kvalitet
Mobil: +45 78 79 95 89
Mail:
majbritt.hindborg@engelhardt.dk
Om os
OPSLAGSTAVLEN
Medarbejdere
Kontakt