Bageri
Bagemidler
Brødprodukter
Økologi
Maltprodukter
Kageprodukter
Gærprodukter
Surdejsprodukter
Dessert Pastaer
Dessert Fromage
Geléprodukter
Margarine/olie
Decorprodukter
Chokoladeprodukter
Glutenfri
Cremeprodukter
Diverse produkter
Konditori
Kageprodukter
Dessert Pastaer
Dessert Fromage
Geléprodukter
Marcipan & Nougat
Margarine/olie
Decorprodukter
Chokoladeprodukter
Cremeprodukter
Diverse produkter
Industri
Catering
Bage og udviklingscenter
Samarbejdspartner
Kvalitetskontrol
Om os
Medarbejdere
OPSLAGSTAVLEN
Kontakt
E-Shop
Varebestilling – E-Shop
Bagemidler
Brødprodukter
Chokoladeprodukter
Cremeprodukter
Decorprodukter
Dessert Fromage
Dessert Pastaer
Geléprodukter
Glutenfri
Gærprodukter
Kageprodukter
Maltprodukter
Margarine/Olie
Marcipan & Nougat
Surdejsprodukter
Økologi
Fondant Overtræk
Diverse
Percy Enevoldsen
Direktør / Bageri
Mobil: +45 20 85 36 82
Mail:
pe@engelhardt.dk
Lars Bork Petersen
Chocolatiér / Bageri
Mobil: +45 21 17 06 31
Mail:
lp@engelhardt.dk
Toke Serritslev
Bageri / Konditori
Mobil: +45 25 30 32 02
Mail:
tse@engelhardt.dk
Lone Basse-Hansen
Ordre / Indkøb
Mobil: +45 33 14 14 39
Mail:
salg@engelhardt.dk
Majbritt Hindborg
Marketing / Kvalitet
Mobil: +45 78 79 95 89
Mail:
mhi@engelhardt.dk
Om os
OPSLAGSTAVLEN
Medarbejdere
Kontakt