Corona Virus – COVID-19
Til vores kunder og forretnings partnere – om corona-virussen
10. marts 2020: Med den yderligere spredning af Corona Virus COVID-19 modtager vi adskillige forespørgsler om den aktuelle forsynings situation og vores modforanstaltninger. Vi følger regelmæssigt nyhederne om dette emne for at holde os selv og vores rutiner opdateret. For nuværende er der hverken nogen infektion eller mistanke om den i vores virksomhed. Læs mere her.
Opslagstavlen
Vores nye bage og udviklingscenter
Vi er nu færdige med vores nye bage og udviklingscenter og vil fremover løbende holde kurser og seminar omkring vores produkter.
Vi har plads til 30-35 personer ad gangen.
Engelhardts nye glace produkter
Vi har fået udvidet vores sortiment med 2 spændende glace produkter, velegnet til kager og diverse.
Produkterne fås med chokolade og karamelsmag, velegnet til frost.
Fleksible forblandinger til specialbrød og boller
Vi har et bredt sortiment inden for specielbrød og boller.
Produkterne er meget fleksible og du kan tilsætte din egen surdej.
Velegnet som koldhævet over køl og frost.
Lars Bork Pedersen er uddannet Chocolatier
Vi siger tillykke til Lars, som har bestået chocolatier uddannelsen med et flot svendestykke!
Flemming North Larsen er nu specialist på is
Vi siger tillykke til Flemming, som har bestået et kursus, omkring is produktion!
Corona Virus - COVID-19
Til vores kunder og forretningspartnere - om corona-virussen
10. marts 2020: Med den yderligere spredning af Corona Virus COVID-19 modtager vi adskillige forespørgsler om den aktuelle forsyningssituation og vores modforanstaltninger. Vi følger regelmæssigt nyhederne om dette emne for at holde os selv og vores rutiner opdateret. For nuværende er der hverken nogen infektion eller mistanke om den i vores virksomhed.